joi, 31 martie 2011

Cum să ajungi să spui NU

De: Erwin W. Lutzer
În categoria:
Editura: Casa Cartii
ISBN: 978-973-8998-89-6
Nr. pagini: 198

Preţ: 18.00 RON

Comanda AICI 


Un ghid remarcabil pentru a pune capat obiceiurilor indaratnice pentru totdeauna!

De ce este ispita atat de puternica si atat de atractiva?
De ce intotdeauna alunec inapoi in aceleasi vechi tipare pacatoase?
Cum pot gasi biruinta si eliberarea in viata mea morala?

Fiecare cunoaste ciclul: decidem sa renuntam la un obicei rau pentru totdeauna, si chiar avem parte de succes pentru o vreme. Totusi, aproape in mod invariabil, csdem inapoi in acelasi comportament nedorit, iar procesul
frustrant incepe din nou. Experienta aceasta ne poate determina sa ne simrim lipsiti de putere in a ne schimba viata.

Cunoscutul autor şi pastor Dr. ErwinW. Lutzer crede ca este posibil sa frangem acest ciclu de comportament dependent. Plina de discernamant biblic, cartea Cum sa ajungi sa spui Nu indaratnic, priveste in mod sincer la ispitele care stau la baza fiecarui obicei gresit. Dr. Lutzer examineaza chestiuni dure – cum ar fi: de ce exista ispita, care este scopul acesteia in vietile noastre, si ce se intampla cand falimentam din nou – si ofera metode practice care sa va ajute sa gasiti eliberarea de obiceiurile gresite pentru totdeauna.

Omul ceresc

De: Fratele Yun si Paul Hattaway
În categoria:
Editura: Casa Cartii
ISBN: 978-973-8998-98-8
Nr. pagini: 348

Preţ: 30.00 RON

Comanda AICI 


Omul ceresc: remarcabila poveste a vietii fratelui Yun din China

„Incepand cu anul 1949, cand a inceput persecutia asupra crestinilor, bisericile au suferit din cauza multor atacuri. Astfel, pana in anul 1958 guvernul a inchis toate bisericile oficiale. Sotia sefului de stat Mao, pe nume Jiang Qing, le spunea vizitatorilor straini: „In China crestinismul a fost redus la sectiunea de istorie a muzeelor. Este mort si ingropat.” In anii 1970, o delegatie crestina care a venit in vizita din Statele Unite ale Americii a raportat ca, „in China nu a mai ramas nici macar un singur crestin”.

In anii 1970 biserica chineza a inceput sa se deschidă asemenea unui boboc de trandafir, care a fost inchis pentru multa vreme, si sa-si arate din nou viata si frumusetea lumii intregi. In acea perioada, un tanar din partea de sud a provinciei Henan L-a intalnit pe Domnul Isus Cristos si si-a dedicat viata Lui, urmandu-L ca Domn si Stapan. Dumnezeu a pus stapanire pe viata sa intr-un mod remarcabil.

Fratele Yun a vazut pe tot parcursul celor treizeci de ani de incercari harul lui Dumnezeu din plin in viata sa, revarsandu-se ca o binecuvantare pentru multi. El este unul dintre liderii alesi de Dumnezeu pentru aceasta generatie, un luptator puternic si lucrator credincios. Lucrarea sa a fost urmata de multe semne si minuni, demonstrand ca este un apostol al credintei.

Marturisesc ca toate povestirile din aceasta carte sunt adevarate. Am fost martorul multor evenimente descrise pe aceste pagini. Ma simt foarte onorat ca sunt prietenul cel mai apropiat si conlucratorul fratelui Yun. El m-a respectat intotdeauna ca indrumator spiritual si pastor, respectul fiind reciproc. Cand m-am casatorit l-am rugat pe fratele Yun sa conduca serviciul de casatorie si sa ne dea binecuvantarea.

Am citit aceasta carte plin de recunostinta la adresa lui Dumnezeu si o recomand in mod sincer ca o marturie adevarata a lucrurilor marete facute de Dumnezeu in biserica din China.

Xu Yongze
Presedintele Asociatiei liderilor bisericilor de casa Fratia „Sinim” din China

Ce pretinde Isus de la lume

De: John Piper
În categoria: Crestere spirituala
Editura: Casa Cartii
ISBN: 978-606-92839-1-2
Nr. pagini: 380

Preţ: 33.00 RON


Comanda AICI

Scopul acestei carti este supunerea fata de Isus astfel incat Dumnezeu sa fie slavit. In acest scop, am de gand sa ma supun ultimei porunci a lui Isus: „Faceti ucenici din toate neamurile […]. Si invatati-i sa pazeasca tot ce v-am poruncit” (Matei 28:19–20). Porunca finala a lui Isus a fost sa-i invatam pe oameni toate poruncile Lui.
Autorul, din Introducere



„Evanghelia crestina reprezinta mai mult decat oferta minunata a harului mântuitor; este o porunca care priveste suprema loialitate, supunerea fata de domnia lui Isus. Uitam acest fapt prea usor in biserica noastra contemporana, asediati cum suntem de catre o filosofie a pluralismului, care respinge autoritatea ultima, si traind intr-o cultura a drepturilor omului, care dispretuieste supunerea. Dar John Piper ne reaminteste adevarul autentic: supunerea fata de poruncile lui Cristos reprezinta datoria noastra absoluta; totusi, in mod paradoxal, in slujirea Lui gasim libertate desavarsita si bucurie!”
WILLIAM J. U. PHILIP, pastor la St. George’s-Tron Church, Glasgow, Scotia

„Aceasta carte reprezinta un pretios dar pe care ni-l face pana lui John Piper. Cat timp a trecut de cand nu ati mai meditat cu atentie la poruncile pline de autoritate ale lui Cristos? Printre aceste pagini va veti intalni cu Mantuitorul si veti avea parte de efectele transformatoare ale Evangheliei. Putine indeletniciri sunt mai vrednice de o investitie de timp din partea dumneavoastra decat aceasta.”
C. J. MAHANEY, Sovereign Grace Ministries

„Cercetatori, popularizatori si acum chiar si romancieri isi dau silinta, cu o patima oarba, sa descopere un Isus alternativ fata de Cel descris atat de maret in evangheliile biblice. In contrast total si inviorator cu acestia, John Piper surprinde cu limpezime ceea ce e evident: Isus cel din Biblie merita sa traiesti si chiar sa mori pentru El.”
SINCLAIR FERGUSON, pastor principal la The First Presbyterian Church,
Columbia, South Carolina

vineri, 25 martie 2011

CONTACT

                   LIBRARIA CRESTINA BERAKA

Str. Nicolae Titulescu Nr. 7
Bacau
(vis-a-vis de Starea Civila-
in cadrul Bisericii Evanghelice Romane)

Persoana de contact: Ana Melinte
Pentru comenzi :
 
Telefon:  0754410365