luni, 1 august 2011

Dragoste şi respect de Dr. Emerson Eggerichs

Editura Kerigma
Pret 25 ron


Comanda AICI


O CARTE CARE ÎŢI POATE SCHIMBA RADICAL CĂSNICIA! UN MESAJ REVOLUŢIONAR "Sunt căsătorită de 35 ani, dar nu am mai auzit de la nimeni o astfel de învăţătură." "Asta era ce-mi lipsea!" "Lectura acestei cărţi a fost pentru mine ca o iluminare." "Toate s-au legat, după ce am citit Dragoste şi Respect." "Ca şi consilier pe probleme de familie, nici un alt material până la această carte nu mi+a stârnit mai mult admiraţia." "Ceva extraordinar vei afla, citind această carte."

UN MESAJ SIMPLU
Dorinţa cea mai mare a oricărei soţii este să se simtă iubită. Când această dorinţă îi este îndeplinită, ea este fericită. Dorinţa cea mai mare a oricărui soţ este să se simtă respectat. Când această dorinţă îi este îndeplinită, el este fericit. Când ori una ori alta dintre aceste dorinţe nu este îndeplinită, lucrurile încep să meargă din rău în mai rău. Dragoste şi Respect descoperă cauzele pentru care soţii ajung să reacţioneze negativ unul faţă de celălalt, arătându-le şi cum să rezolve repede, fără dificultate şi biblic conflictele care apar între ei.

UN MESAJ CARE DĂ REZULTATE
Cu o experienţă în consiliere de peste trei decenii, precum şi cu o pregătire biblică şi de specialitate adecvate, Dr. Emerson Eggerichs împreună cu soţia lui, Sarah, au ajuns deja cu mesajul cărţii Dragoste şi Respect peste tot în America, schimbând prin aceasta modul în care partenerii de viaţă îşi vorbesc, gândesc şi se tratează unul pe celălalt. Ce-ţi doreşti pentru căsnicia ta? Doreşti să vă bucuraţi de buna înţelegere? Doreşti să te simţi apreciat? Doreşti să te simţi aproape de partenerul de viaţ? Doreşti să te simţi apreciat? Doreşti să cunoşti viaţa de căsnicie aşa cum a conceput-o Dumnezeu? De ce să nu încerci atunci puţină Dragoste şi Respect? Dr. Emerson Eggerichs este preşedintele Love and Respect Ministries, a primit Master of Divinity de la Dubuque Seminary şi Ph.D. în asistenţa copilului şi familiei de la Michigan State University. A fost pastor senior al Trinitz Church din East Lansing, înainte de a se dedica full-time zidirii de căsnicii sănătoase prin lansarea în 1999 a seriei de conferinţe Dragoste şi Respect. Emerson şi soţia sa, Sarah, locuiesc în Grand Rapids, Michigan, USA, şi au trei copii.

Un comentariu: