sâmbătă, 25 februarie 2012

Confuzie de identitate Van Ryn, Cerak & Tabb

Descriere

Incredibila poveste adevarata a doua familii care au facut schimb de locuri intre marginea unui mormant si un slaon de spital.

Cinci vieţi s-au pierdut într-un tragic accident în care a fost implicat un microbuz al Universităţii Taylor, iar o tânără în comă, cu traumatisme severe, a fost dusă de urgenţă la spital.

Au avut loc cinci înmormântări. Familii, membri ai personalului universităţii, studenţi şi comunităţi întregi au plâns pierderea lor, uniţi în rugăciune şi speranţă, în timp ce o tânără fată, Laura Van Ryn, se lupta pentru supravieţuire pe un pat de spital. Canalele naţionale de știri au mediatizat povestea, iar oameni de pretutindeni le-au împărtăşit durerea şi speranţa.

Cinci săptămâni au trecut pentru familia Cerak. Crezând că îşi îngropaseră fiica, ei s-au prins cu credinţă de Dumnezeu şi I s-au închinat printre lacrimi, învăţând să privească viitorul cu speranţă, aşteptând întâlnirea din veşnicie cu fiica lor preaiubită, Whitney. Au petrecut aceste săptămâni de jale şi durere înconjuraţi de cei iubiţi, începând un lent proces de vindecare.

Cinci săptămâni au trecut pentru familia Van Ryn. Stând în permanenţă lângă patul fiicei lor dragi, Laura, au aşteptat, s-au rugat şi au sperat. Printre tuburi şi operaţii, semne vitale şi semne de vindecare, s-au bucurat de fiecare mic pas înainte spre recuperare. Prietenii lor, biserica, membrii familiei şi un flux continuu de studenţi s-au bucurat împreună cu ei la fiecare semn care vestea vindecarea Laurei.

Apoi a urmat şocul!

„Laura, scrie-ți te rog numele pe hârtia aceasta”, a spus medicul.

„W-H-I-T-N-E-Y.”
Detalii despre autor (i)Membrii familiei Van Ryn — Don, Susie, Lisa, Kenny și Mark din Grand Rapids, Michigan, au o mare pasiune pentru recreerea în aer liber. Don şi Susie, care sunt căsătoriţi de treizeci de ani, şi-au părăsit carierele pentru a se dedica full time unui program de tabără pentru tineri din peninsula nordică a statului Michigan. În pofida tristeţii provocate de moartea fiicei lor, Laura, familia este mai departe implicată în misiunea bisericii şi a comunităţii locale.

Familia Cerak — Newell, Colleen, Carly, Whitney și Sandra Sepulveda locuiesc în nordul statului Michigan, unde Newell este pastor de tineret, iar Colleen este profesoară de educaţie fizică şi antrenor. Whitney este acum în primul an la Universitatea Taylor, specializarea psihologie. Are încredere în vindecarea lui Dumnezeu şi în lucrarea Duhului Sfânt în viaţa ei.

Mark Tabb este autor şi coautor a douăzeci de cărţi, inclusiv cartea ajunsă în finala de la Gold Medallion din 2004, Out of the Whirlwind.


 1. impresionant! Comentariu de Simona
  Evaluare
  Al citit cartea in doua zile..........;zile in care am fost la lucru cate 12 ore .......m-a impresionat mai mult decat intamplarea in sine,atitudinea celor doua familii.....cum poti sa fii atat de demn ,sa ramai credincios in o asa situatie?!........cum poti in dimineata inmormantarii fiicei tale sa stai 2 ore in ruga,cantare si studiu?poti doar daca pana atunci ai avut o relatie veritabila cu Dumnezeu!!!!........ (Postat în 12.03.2011)
 2.  Comentariu de derasd
  Evaluare
  Cea mai frumoasa carte din lume... (Postat în 21.01.2011)
 3. O carte care merita citita Comentariu de Bachy
  Evaluare
  E o carte superba!!!!Am citit-o in 4 zile....o poveste de la care ai multe de invatat.":) (Postat în 04.01.2010)(.....)


Editura   Scriptum
Majesty Press
2009
Preţ : 30,00 RON
COMANDA AICI!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu