luni, 6 august 2012

Constiinta pe cale de disparitie, John MacArthur



Autor: John MacArthur
Editura: Cartea Crestina
Pret: 33 Ron

Comanda Aici!

Descriere : 

Ți-ai pierdut abilitatea de a recunoaște păcatul? Îți este ușor să dai vina pe altcineva pentru faptele tale rele, să-ți negi propria vinovăție ori să scuzi eșecul moral în tine sau în alții? 
  
 În această carte ușor de citit, dar deosebit de profundă la nivelul ideilor și provocatoare pentru oricine o citește, John Macarthur te încurajează să cercetezi cu atenție fuga societății noastre de orice responsabilitate morală. Bazată pe o doctrină biblică sănătoasă, Conștiința pe cale de dispariție arată de ce trebuie să rezolvăm păcatul din viață noastră și cum putem să facem acest lucru, dacă vrem să trăim vieți plăcute lui Dumnezeu. John Macarthur ne oferă așadar soluții clare ce ne pot ajuta să renunțăm la viața noastră încărcată de vinovăție și negare pentru a avea parte de pacea și libertatea pe care Dumnezeu ni le pune la dispoziție.                                                                                                                         
                                                                                  
 Cartea este o chemare la deșteptare și un semnal de alarmă pentru trezirea bisericii din amorțire. Ea nu va fi pe placul tuturor, însă toți ar trebui s-o citească. Astăzi, când morala este stabilită prin votul majorității, când lucrarea creștină se concentrează asupra sinelui uman și când teologia e în declin, ideile clare prezentate în această carte sunt foarte bine venite. - Dr. ADRIAN ROGERS, păstor la Biserică Baptista Bellevue 
  
 ******************* 
 JOHN MACARTHUR, unul dintre cei mai importanți teologi și predicatori contemporani din Statele Unite, este autorul a numeroase cărți care s-au bucurat de un succes deosebit în rândul cititorilor, influențând viața a milioane de oameni. Autorul este păstor-învățător al bisericii Grace Community Church din Sun Valley, California, și președinte al The Mastera€™s College and Seminary. De asemenea, e președintele misiunii „Grace to Youa€œ, care produce programul de radio purtând același nume, precum și o mulțime de materiale tipărite, audio și resurse pe internet ce răspândesc bine-cunoscuta învățătura a lui John Macarthur, bazată pe studiul verset-cu-verset al textelor biblice. John Macarthur a realizat și notele din Biblia de Studiu Macarthur. O altă carte a sa, The Gospel According to Jesus, a fost tradusă și tipărită în limbă română de Societatea Misionară Română sub titlul Evanghelia după Isus. John și soția lui, Patricia, au crescut patru copii și acum au treisprezece nepoți. 
  
  
 Deschide cartea Conștiința pe cale de dispariție de John Macarthur și citește detalii! 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu